ТРАНСПОРТ и КАЧВАНЕ на мебели БЕЗПЛАТНО за всяка поръчка направена от 02.05

Вдъхновение от Expedo: Жилище в Boho стил според Кристивегфокс

Eliška Kašperanová
30.4.2024

В днешната статия чрез снимки блогърът кристивегфокс ни кани в дома си. В социалните си мрежи тя се изявява основно в ролята си на майка и дейностите, свързани с нея. Чрез публикациите си тя носи вдъхновение за начина на живот. На пръв поглед нейният интериор в Boho стил вдъхва уют и топли нюанси на цветовете с естествени материали. Ние с гордост можем да кажем, че част от нейният уютен дом са мебелите от Expedо.

Вдъхновение от Expedo: Жилище в Boho стил според Кристивегфокс

Акцент в хола е диванът в П-образна форма PESTOS. Кристи си избра с бежова тапицерия, която се вписва прекрасно в цялостната визия на интериора. Предимството на този диван е голямото място за съхранение и разтегателният механизъм, благодарение на който можете да създадете допълнително легло. Подглавниците и декоративните възглавници осигуряват максимален комфорт. Предимството на неутралния цвят тапицерия е възможността да се комбинира с цветни възглавнички и аксесоари за дома. П-образните дивани са идеални за големи семейства, които държат на комфорта си и обичат да прекарват времето си заедно.

sofa.jpg (145 KB)

Детската стая е още едно място, където можете да намерите мебели от Expedо. По-конкретно, това е детско легло в бял цвят с място за съхранение. Благодарение на неутралния цвят, можете да разчупите останалата част от детската стая и да я декорирате с различни картини, възглавнички, плюшени играчки и др. Мястото за съхранение е идеално за съхранение на играчки, които са безброй в детската стая.

children bed.jpg (115 KB)

Споделете статия на:

Коментари

Поставете коментар

Все още няма коментари за тази статия.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни